Коалиция Изправи се БГ! Ние идваме! /ИБГНИ/ внесе 5000 подписа за

...
Коалиция Изправи се БГ! Ние идваме! /ИБГНИ/ внесе 5000 подписа за
Коментари Харесай

Изправи се БГ! Ние идваме! се регистрира в ЦИК за парламентарните избори

Коалиция " Изправи се БГ! Ние идваме! " /ИБГНИ/ внесе 5000 подписа за регистрация в ЦИК за идните парламентарни избори на 14 ноември. 

" Добавяме още две обединения в нашата коалиция - с изключение на " Движение 21 ", Единната национална партия и " Движение България на жителите ", в обединението се включват и Земеделският национален съюз и Движението на непартийните претенденти. Ще се стремим към по-висок резултат на идващите избори, тъй като доказахме, че сме мощна и ефикасна парламентарна група ", съобщи ръководителят на обединението Мая Манолова пред публицисти пред Централната изборна комисия. 

" Протегнали сме ръка към обединенията на митинга, към " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Готови сме да подпишем съглашение с " Продължаваме промяната " и с Демократична България за общо ръководство на смяната след изборите. Решение на " ИТН " е дали ще се причислят в идващото болшинство на почтените и дали ще застанат зад основаването на държавно управление на смяната ", разяснява Мая Манолова. Тя изясни, че още нямат дефинитивно решение за водачите на листи, само че сигурно тя ще бъде лидер в 23 МИР София, Арман Бабикян - в 24 МИР, а Николай Хаджигенов - в 25 МИР. 

Относно президентските избори Манолова уточни, че поддържат кандидатпрезидентската двойка на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат и означи, че вземат участие с трима представители в инициативния комитет, който ги издига.

Преди това партия " Възраждане " се записва за присъединяване в президентските и в парламентарните избори. Лидерът на партията Костадин Костадинов ще бъде претендент за президент, а юрист Елена Гунчева - претендент за вицепрезидент, заяви пред публицисти заместник-председателят на " Възраждане " Петър Петров. Костадинов ще бъде и претендент за народен представител в 25 МИР-София и във Варна. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР